DAF CF-SERIE

De beste prestaties.

DB_-_Vrachtwagens_-_DAF_-_CF.jpg.DefaultDe DAF CF-serie komt overal tot haar recht, van bekend terrein tot en met het buitenland en van egaal asfalt tot en met ruwe wegen. De DAF CF kan geleverd worden als bakwagen en als trekker met twee, drie of vier assen. De serie is bij uitstek geschikt voor intensief gebruik en het multifunctionele chassis presteert bijzonder goed op allerlei gebieden, of het nu gaat om bulktransport, de bouw, het ophalen van huisvuil of distributie.

De DAF CF onderscheidt zich door zijn wendbaarheid en uitstekende rijeigenschappen. Bij deze serie is de perfecte balans gevonden tussen het ontwerp van het chassis, de rem- en stuureigenschappen en vering. Daarnaast beschikken de nieuwe motoren van de DAF CF-serie over bijzonder veel trekkracht. Tel daar de comfortabele cabine bij op en u begrijpt dat het onder geen enkele omstandigheid een straf is om in deze vrachtwagen te rijden. Kijk voor meer informatie over de DAF CF-serie op de website van DAF.


Ontvang bij elke DAF truck een Chauffeurstraining


Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij De Burgh ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-. De Burgh adviseert Verkeersschool Leeuw, onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en geselecteerde verkeersschool partner van DAF.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij De Burgh of over de voucher van de DAF chauffeurstraining? Neem dan contact op met:DAF_drivertraining_oranje_logo

Guido van Stiphout
040 – 29 58 521 of 06 – 53 59 78 511, gvstiphout@deburgh.com
Antoine van Dijk
040 –29 58 522 of 06 –53 59 78 53, avdijk@deburgh.com

Bekijk hier onze laatste acties!


< Terug