DAF LF -SERIE

Gemaakt voor distributie.

DB_-_Vrachtwagens_-_DAF_-_LF.jpg.DefaultDe DAF LF is bijzonder wendbaar in de stad, beschikt over een eenvoudige in- en uitstap en heeft lage eigengewichten voor de hoogste laadvermogens in zijn klasse. Ook de kleine draaicirkel en het gunstige brandstofverbruik maken van de DAF LF-serie – met GVW’s tussen 7,5 en 21 ton – de ideale partner voor distributie in de stad, regio én op de lange afstand. Gemak en comfort voor chauffeurs, terwijl ondernemers profiteren van betrouwbaarheid, flexibiliteit en zuinigheid. Daarnaast is de DAF LF-serie een onberispelijk visitekaartje voor iedere organisatie dankzij het fraaie model. Kijk voor meer informatie over de DAF LF-serie op de website van DAF.

Ontvang bij elke DAF truck een Chauffedaf lfurstraining

Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij De Burgh ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-. De Burgh adviseert Verkeersschool Leeuw, onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en geselecteerde verkeersschool partner van DAF.Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij De Burgh of de voucher van de DAF Chauffeurstraining? Neem dan contact op met Guido van Stiphout of Antoine van Dijk via 040 – 2 95 85 75.

Maak nu gebruik van onze LF actie: € 59.900,- inclusief laadbak!

Klanten vertellen: Theo van Eeuwijk over zijn DAF LF

Onze klant Theo van Eeuwijk, mede-eigenaar van Van Eeuwijk Bedmode en www.Tafelzeilonline.com, is zeer tevreden over het gebruik van de DAF LF. In dit filmpje van DAF wordt dit goed duidelijk.

”Die korte draaicirkel is ook verdraait handig”

Theo van Eeuwijk staat al jaren, samen met zijn familie, in heel Nederland op de markt met beddengoed en tafelzeil. Voorheen reed hij in bestelwagens maar, afgelopen jaar heeft hij zijn eerste vrachtwagen bij De Burgh aangeschaft. Theo vindt het een makkelijke en comfortabele vrachtwagen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag al de details.

Guido van Stiphout
040 – 29 58 521 of 06 – 53 59 78 511, gvstiphout@deburgh.com
Antoine van Dijk
040 –29 58 522 of 06 –53 59 78 53, avdijk@deburgh.com

Bekijk hier onze laatste acties!

 

 


< Terug