DAF Transport Efficiency

Transport Efficiency van DAF begint bij De Burgh

 

Daf transport efficiency

DAF introduceert Transport Efficiency. Met slimme technische oplossingen en optimale ondersteuning van uw chauffeurs en DAF dealer De Burgh, helpt DAF Transport Efficiency het rendement van uw onderneming te verbeteren. Deze technologie komt in elk type vrachtwagen van DAF voor. Zowel de LF, CF en de XF zijn betrouwbare trucks en hebben lage operationele kosten, waarmee u eenvoudig de hoogste opbrengst per kilometer haalt.

Behaal dankzij DAF Transport Efficiency een beter rendement met uw onderneming!

 

Daf transport efficiency

Op vijf punten behaalt DAF Transport Efficiency resultaat:

  • lager brandstofgebruik
  • hogere voertuigbeschikbaarheid
  • lagere operationele kosten
  • hogere opbrengst per kilometer
  • lagere belasting van het milieu

Chauffeur is belangrijkste partner voor optimale efficiency

Daf transport efficiency Betere efficiency is een optelsom. Het is belangrijk dat alles klopt, alleen dan verhoogt u de opbrengst per kilometer. De chauffeurs zijn uw belangrijkste partners als het gaat om efficiency. Wanneer zij de DAF truck optimaal benutten, ziet u dit onderaan de streep terug. Uiteraard ondersteunt DAF de chauffeur om het beste uit de vrachtwagen te halen. Zo biedt het display nuttige informatie over het rijgedrag, waardoor kosten kunnen worden bespaard. De interactieve ‘driving performance assistant’ biedt inzicht in het besparend remmen, anticiperen en het gerealiseerde brandstofgebruik door de chauffeur. Door de brandstofbesparing in de Eco Mode (standaard op alle Euro 6 CF en XF modellen van DAF) wordt het milieu minder belast.

Kortom: iedere DAF truck presteert optimaal als dat ook voor chauffeur geldt. Samen met een geselecteerd verkeersschool bieden DAF en De Burgh chauffeurs bij aankoop van een DAF-truck daarom de mogelijkheid om gratis een extra training te volgen die de efficiency ten goede komt:

  • Brandstofbesparing tot 5%
  • Chauffeurs leren tot 10% zuiniger rijden
  • Minder stilstand door kleiner risico op schades

Naast de prestaties van de chauffeur is het essentieel dat het ontwerp en de techniek van de DAF vrachtwagen geoptimaliseerd is. Om de opbrengst per kilometer te verhogen, moet immers alles kloppen. Dus heeft iedere DAF truck een laag eigen gewicht, dankzij lichte chassis, wat resulteert in een hoog laadvermogen. De zuinige motoren in iedere DAF vrachtwagen slaan automatisch af na vijf minuten stationair draaien en de gunstige aerodynamica (onder meer door de geïntegreerde skylights) voorkomt rendementsverlies en zorgt voor een lager brandstof gebruik.

Start de efficiency bij uw dealer

Een beter rendement start bij De Burgh, uw DAF dealer in de regio Eindhoven. Met de beste onderdelen en een optimale diagnose zorgen onze deskundige medewerkers voor een hogere voertuigbeschikbaarheid. Met gedegen preventief onderhoud ondersteunt De Burgh u om het maximale rendement te realiseren. Hiermee voorkomen we onnodige stilstand, aangezien met preventief onderhoud maar liefst 30 procent van de strandingen voorkomen kan worden. Het risico op stilstand wordt daarnaast ook minimaal dankzij de reparatie- en onderhoudscontracten.

De voordelen van een DAF vrachtwagen

De DAF vrachtwagens zijn in de loop der jaren aan veel veranderingen onderworpen. In dit filmpje van DAF is dit goed te zien en welke voordelen een DAF vrachtwagen met zich meebrengt.

Meer informatie

Efficiency is belangrijk voor uw onderneming. Wilt u meer informatie over de voordelen van DAF Transport Efficiency? Neem dan direct contact met ons op. Stel al uw vragen, wij vertellen u graag alle details!

Guido van Stiphout
040 – 29 58 521 of 06 – 53 59 78 511, gvstiphout@deburgh.com
Antoine van Dijk
040 –29 58 522 of 06 –53 59 78 53, avdijk@deburgh.com


< Terug