DAF XF-SERIE

Optimaal rendement en comfort.

Maximale transportefficiency; daardoor wordt de nieuwe DAF XF-serie gekenmerkt. En dat betekent: minimale operationele kosten, maximale beschikbaarheid en een licht voertuig. DAF XF beschikt niet alleen over een volledig nieuw chassis, maar ook over gloednieuwe aandrijflijnen met nieuwe Euro 6 PACCAR MX-motoren. De vernieuwde, aantrekkelijke exterieur- en interieurdesigns zorgen voor tevredenheid bij iedere chauffeur. Kortom: de nieuwe DAF XF overtreft al zijn voorgangers.

Gedurende de ontwikkeling van de DAF XF lag de focus op betrouwbaarheid, levensduur, brandstofefficiency, transportprestaties en uiteraard de strikte Euro 6-emissienorm. De nieuwe DAF XF is uitzonderlijk ingenieus.

Meer informatie over de DAF XF vindt u op de website van DAF.

Ontvang bij elke DAF truck een Chauffeurstraining


DAF_drivertraining_oranje_logoBij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij De Burgh ontvangt u nu een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-. De Burgh adviseert Verkeersschool Leeuw, onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en geselecteerde verkeersschool partner van DAF.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij De Burgh of over de voucher van de DAF Chauffeurstraining?
Neem dan contact op met:

Guido van Stiphout
040 – 29 58 521 of 06 – 53 59 78 511, gvstiphout@deburgh.com
Antoine van Dijk
040 –29 58 522 of 06 –53 59 78 53, avdijk@deburgh.com

Bekijk hier onze laatste acties!


< Terug