DIGITALE TACHOGRAAF

Bent u op zoek naar een digitale tachograaf om de gegevens van uw truck op uniforme wijze vast te leggen? Is uw huidige exemplaar aan vervanging toe of wilt u graag hulp bij het installeren en/of updaten van uw tachograaf?

Wilt u de zomertijd instellen? Klik dan hier voor de uitleg.

DIGITALE TACHOGRAAFBij De Burgh kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe digitale tachograaf, maar ook voor service op het gebied van installatie en onderhoud.

  • Wilt u graag een bestuurders- en/of bedrijfskaart aanvragen? Kiwa geeft de tachograafkaarten af. Op de website van Kiwa kunt u een aanvraag indienen.
  • Wilt u graag uitleg krijgen over het gebruik van de digitale tachograaf? De Burgh heeft een handleiding samengesteld waarin de functionaliteiten van de digitale tachograaf op eenvoudige wijze worden uitgelegd. Neem contact op met Louis Boskeljon als u de handleiding wilt ontvangen via 06 – 53 59 78 47 of l.boskeljon@deburgh.com.
  • Wilt u graag hulp bij het actualiseren van uw tachograaf? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op De Burgh: wij assisteren u graag bij het downloaden en installeren van de meest recente software, zodat u aan de wettelijke verplichtingen blijft voldoen. Als u uw digitale tachograaf wilt laten updaten, kunt u contact opnemen met Louis Boskeljon via 06 – 53 59 78 47 of l.boskeljon@deburgh.com.

Digitale uitleesservice
U heeft bij De Burgh eveneens de mogelijkheid om uw digitale tachograaf te laten uitlezen. Volgens de huidige wetgeving moeten de gegevens van de digitale tachografen iedere drie maanden gedownload worden. Voor de gegevens van de bestuurderskaarten is deze termijn iedere drie weken. Na het downloaden moeten deze data twee jaar bewaard blijven.

De werkplaatsen van De Burgh slaan de data op in een centrale databank. Dan zijn uw gegevens altijd bereikbaar, zelfs als ze in het buitenland zijn opgeslagen. U krijgt toegang tot uw opgeslagen gegevens via het internet en kunt deze gegevens online beheren, analyseren en downloaden. Wilt u meer informatie over de voordelen van Insight Source klik dan hier. Klik hier om naar ‘Insight source’ te gaan; de digitale tachograaf uitleesservice van De Burgh.

Waarom een beroep doen op de digitale uitleesservice van De Burgh?

  • Snel en veilig uw data downloaden, analyseren en opslaan
  • Alles conform de huidige wetgeving
  • Geen eigen investeringen nodig
  • Beperkte stilstandtijden van uw voertuig

Heeft u een vraag over uw digitale tachograaf of de digitale uitleesservice van De Burgh? Neem dan contact op met een van onze werkplaatsrecepties:

De Burgh Eindhoven
040 – 295 85 65, werkplaatsreceptie@deburgh.com
De Burgh Acht bestelwagens
040 – 8 447 466, receptie8bestelwagens@deburgh.com
De Burgh Acht vrachtwagens
040 – 8 447 416, receptie8vrachtwagens@deburgh.com
De Burgh Son
0499 – 477 303, son@deburgh.com

< Terug