RMO: Ons specialisme

Inbouwen van melkinstallaties, service en onderhoud

RmoOnze RMO-afdeling bouwt hoofdzakelijk melkinstallaties in. Door middel van een vacuüm wordt de melk naar de luchtafscheider gezogen, waarna de centrifugaalpomp de melk naar de opslagtank verplaatst. De pompinstallaties zijn in staat om 60.000 liter melk per uur te transporteren.

De Burgh heeft in het kader van de Rijdende Melk Ontvangst een samenwerkingsverband afgesloten met de volgende fabrikanten:

Via geavanceerde datasystemen van onder andere GEA Diessel en Raudszus verwerken we informatie over de melkinzameling, zoals het aantal liters en de temperatuur van de melk. Met behulp van een GPS-verbinding wordt onder andere de veehouder herkend.

Ontsmettingsysteem

Speciaal voor voertuigen die in regio’s komen waar ontsmetting vereist is, monteert De Burgh een ontsmettingssysteem dat alle loopvlakken van het voertuig desinfecteert en reinigt. Daarnaast installeren we bestaande tanks, data-installaties en pompinstallaties op nieuwe trucks. Uiteraard op maat, volgens de nieuwste eisen en op basis van uw wensen.

Innovatie

We onderzoeken voortdurend hoe we melkinstallaties nóg beter en efficiënter kunnen inbouwen. Dit betekent dat we voortdurend in het ontwikkeling zijn en een aantal pompinstallaties hebben ontwikkeld:

  • 2012: 24 volt installatie ontwikkeld
  • 2014: E-RMO (Elektrisch aangedreven pompinstallatie Rijdende Melk Ontvangst)
  • 2015: 380 volt installatie ontwikkeld

24-uursservice

De RMO-specialisten van De Burgh zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week beschikbaar.

Wilt u graag meer informatie over onze service op het gebied van RMO? Dan kunt u contact opnemen met de RMO-afdeling van De Burgh Acht via +31(6) – 53 59 78 56 of rmo@deburgh.com.


< Terug