FIAT PROFESSIONAL

Bij De Burgh kunt u terecht voor verschillende bedrijfswagens van Fiat Professional. Range Fiat Professional

Bent u benieuwd naar de modellen van Fiat Professional die we op dit moment aanbieden?  Bekijk dan snel het aanbod en neem contact op met De Burgh Acht en vraag naar de afdeling verkoop. De talento en Fullback kunt u nu ook bewonderen in onze showroom!

Voor onze laatste acties, voorraad en de actuele modellen van Fiat Professional kunt u ook onze voorraad bekijken. Via de website van Fiat Professional is het mogelijk om digitaal extra garantie op uw Fiat Professional bedrijfswagen aanvragen.

Bekijk hier onze Ducato Range!

 


< Terug

  • FIAT FIORINO

    FIAT FIORINO

    Fiat Professional rust de vernieuwde Fiorino uit met Euro 6 motoren, licht opgefrist uiterlijk en nieuwe functionele mogelijkheden. In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling, 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij ons in de showroom. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).

    Lees meer
  • FIAT TALENTO

    FIAT TALENTO

    Fiat Professional lanceert zijn nieuwe model met een naam die traditioneel verwijst naar een oude munteenheid. De Talento combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. Nu bij ons in de showroom.

    Lees meer
  • FIAT DOBLÒ

    FIAT DOBLÒ

    Nieuwe Fiat Doblò: functionele bestelauto met vernieuwd design

    Lees meer
  • FIAT FULLBACK: DÉ NIEUWE PICK-UP BEDRIJFSAUTO

    FIAT FULLBACK: DÉ NIEUWE PICK-UP BEDRIJFSAUTO

    Nu bij ons in de showroom!

    Lees meer
  • FIAT DUCATO

    FIAT DUCATO

    Fiat Ducato: bedrijfswagen met laadruimte van formaat

    Lees meer