FIAT FIORINO

De nieuwe Fiat Fiorino: comfort in een nieuw jasje

Van de vorige generatie Fiorino zijn 370.000 stuks verkocht. Fiat Professional brengt nu een nieuw model Fiorino uit, om voort te borduren op dit succes. De nieuwe bedrijfswagens zijn op essentiële punten verbeterd. Zo heeft de Fiorino een geïntegreerd infotainmentsysteem en is het uiterlijk licht opgefrist. Daarnaast zijn de nieuwe modellen uitgerust met Euro 6 motoren en 15-inch wielen.

fiat fiorino

Nog steeds is de Fiorino ideaal voor gebruik in de stad. De bedrijfswagen heeft een riant laadvermogen en is toch lekker compact. Ook wat prestaties, onderhoudskosten, comfort en functionaliteit betreft, is de Fiorino één van de besten in het segment. De Fiorino heeft bovendien veiligheidssystemen te over. ABS met EBD, ESC met ASR, HBA, Hill Holder, parkeersensoren en voor- en zij-airbags zijn allemaal in de wagen verwerkt. De laadruimte is toegankelijker gemaakt door achterdeuren die 180 graden te openen zijn en afgewerkt zijn met verticaal geplaatste handgrepen. Ook is er een nieuw opbergvak toegevoegd in het dashboard. Verder zijn de graphics vernieuwd en heeft het instrumentencluster permanente achtergrondverlichting gekregen.

Extra duurzaam rijden

Met de Euro 6 motoren is de vernieuwde Fiorino zowel zuinig als krachtig. De Fiorino is ook verkrijgbaar in de EcoJet-versie. Dit model heeft een start/stop-systeem, maakt gebruik van een slimme dynamo en heeft een variabele oliepomp. In vergelijking met de handgeschakelde versie bespaart de EcoJet 14% aan brandstof.

Fiorino Adventure

De Fiorino is ook leverbaar in de Adventure-uitvoering. Deze heeft 15-inch wielen met M+S banden, meer bodemvrijheid en de skid plate geeft extra bescherming aan de zijkanten en voorbumper. De Adventure is ook uitgerust met het Traction+-systeem, met elektronisch sperdifferentieel. Dit verbetert de tractie bij weinig grip.

Voordelen

– Laadvermogen van 2,5m3, tot 660kg
– De enige bi-fuel in zijn segment
– Hoge koplampen voor perfect zicht

Meer informatie

In mei staat de vernieuwde Fiorino met 21% bijtelling, 4 jaar garantie en 4 jaar 0% rente op financiering bij ons in de showroom. Kom langs of neem contact met ons op als je meer wilt zien van deze alleskunner. Prijzen beginnen vanaf € 9.950 (exclusief BTW en BPM).

Piet Coenraad                    040 – 8447 442 of 06 – 06 – 53 59 78 59, p.coenraad@deburgh.com
Marc Meeuwissen             040 – 8447 441 of 06 – 53 59 78 52, m.meeuwissen@deburgh.com
Peter Zwerts                       040 – 8447 440 of 06 – 53 30 98 84, p.zwerts@deburgh.com

Bekijk nu onze voorraad.


< Terug