Nieuwe IVECO Daily Euro 6-range: zuiniger, slimmer en efficiënter rijden

iveco daily 2016

 

De nieuwe IVECO Daily Euro 6 is net als zijn voorganger een lichtgewicht bestelwagen en levert tegelijkertijd de beste prestaties in zijn klasse. IVECO belooft met deze nieuwe range lagere kosten en meer praktische functies, bijvoorbeeld door middel van het nieuwe connectiviteitssysteem. Wilt u de nieuwe IVECO Daily bedrijfswagens met eigen ogen zien? Kom dan een kijkje nemen in de showroom bij De Burgh Bedrijfswagens. Wij zijn IVECO-dealer voor de regio Eindhoven.

IVECO-bedrijfswagens zijn van Italiaanse makelij en staan voor wendbare bestelwagens van hoge kwaliteit. Niet voor niets viel IVECO al vaak in de prijzen, waaronder ‘Van of the Year’. IVECO is een internationaal begrip, en dat is niet voor niets zo!

IVECO DAILT 2016 zijkant 700    IVECO DAILT 2016 bak 700

Voordelen

  • Connectiviteitssysteem Daily Business Up dient als bestuurdersassistent en mobiel kantoor
  • Grootste laadvolume in zijn klasse
  • Kleinste draaicirkel in zijn klasse

iveco daily Het nieuwe ontwerp van de IVECO Daily heeft alle comfort van de oudere modellen gemengd met het goede van nieuwe technologieën. Zo heeft de Daily nog steeds het grootste laadvolume in zijn klasse, maar wordt de efficiëntie verder verhoogd met het ingenieuze Daily Business Up-systeem. Dit connectiviteitssysteem dient als een bestuurdersassistent, met functies als het DSE (Driving Style Evaluation)-systeem, het bijhouden van geplande diensten en een directe connectie met IVECO Assistance non-stop, de 24/7 hulpdienst voor onderweg. Dit alles draagt bij het verlagen van de bedrijfskosten.

Bij het nieuwe model van de Daily heeft IVECO gelet op het milieu, rijcomfort en duurzaamheid. De Euro 6-range beschikt over een vermogen van 120 tot 210 pk en twee 4-cilindermotoren met een inhoud van respectievelijk 2,3 en 3,0 liter. Mede door de EcoSwitch PRO is het model 8% zuiniger dan de Euro 5 modellen. Het uiterlijk is licht aangepast door een lijnenstructuur in de grille. Daarnaast bespaart u tot 12% door langere intervallen op onderhoud en komt de 8-traps volautomaat in vijf uitvoeringen. Zo wordt rijden nog makkelijker én zuiniger.

De Daily is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes (1545, 1900 en 2100 mm) waardoor u zich goed kunt bewegen in de laadruimte. Dankzij de kleine draaicirkel van 10.5m blijft de wagen flexibel en wendbaar.

iveco daily

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe IVECO Daily? Neem dan contact met ons op. Stel al uw vragen, wij vertellen u graag alle details!

Piet Coenraad
040 – 8447 442 of 06 – 53 59 78 59 p.coenraad@deburgh.com
Marc Meeuwissen
040 – 8447 441 of 06 – 53 59 78 52 m.meeuwissen@deburgh.com
Peter Zwerts
040 – 8447 440 of 06 – 53 30 98 84 p.zwerts@deburgh.com

Kijk voor meer informatie over de IVECO Daily op de website van IVECO.

Bekijk onze actuele voorraad.


< Terug