DAF SILENT CF EN XF

DAF CF en XF Euro 6 Silent maken fluisterstille stedelijke distributie ‘s nachts mogelijk

Voor distributie in steden en gebieden waar in de avond, nacht en vroege ochtend geluidsbeperkingen gelden, ontwikkelde DAF de CF en XF Euro 6 Silent. De vrachtwagens met krachtige en zuinige dieselmotor, schakelen met één druk op de knop over op een gereduceerd geluidsniveau. De DAF CF en XF Euro 6 Silent voldoen aan de eisen van een Quiet Truck. Meer weten over deze stille vrachtwagens? Bij De Burgh vertellen we u graag over de mogelijkheden en voordelen.

DAF-CF-Euro-6-Silent_700

Steeds meer landen in Europa hebben het geluidsniveau van voertuigen ’s avonds en ’s nachts beperkt. Met de stille vrachtwagens maakt DAF laden en lossen ook mogelijk in de stille, nachtelijke uren. De speciale Silent-mode vrachtwagens biedt DAF een alternatief voor voertuigen met een hybride systeem. Met één druk op de knop wordt het geluidsniveau van de DAF CF en XF Euro 6 Silent tot maximaal 72 dB(A) beperkt. Hiermee voldoen beide modellen aan de eisen voor certificering ‘Quiet Truck’.

Ruime keuze

Bij De Burgh is de DAF Euro 6 Silent leverbaar als CF en XF bakwagen of trekker. Hierbij heeft u keuze uit diverse cabines, chassislengten en asconfiguraties. Beide DAF modellen zijn uitgerust met de krachtige en zuinige 10,8 liter Euro 6-motor, met vermogens van 210 kW/286 pk tot 320kW/435 pk.

Voordelendaf_silence_dashboard_225

  • Unieke dieseloplossing voor geluidsnormen
  • Met ‘Quiet Truck’ PIEK certificaat

De stille oplossing van DAF werkt op twee manieren. Allereerst wordt geluidsafname bereikt door een speciale geluidsisolatie van de versnellingsbak. Daarnaast kan de chauffeur op het dashboard de Silent-knop indrukken. Hierdoor schakelt de motorsoftware over op een programma waarbij het motorkoppel en toerental worden beperkt. Bij lagere toerentallen wisselt de software van versnelling.

Chauffeurstraining bij elke DAF Truck

  • Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (CF, XF of LF) bij De Burgh
  • Een voucher voor een DAF Driver Training (Code 95) ter waarde van € 350,-
  • DAF_drivertraining_oranje_logoWij adviseren Verkeersschool Leeuw, onze vaste partner voor opleidingen van chauffeurs en geselecteerde verkeersschool partner van DAF

Verzekering & Lease

De aanschaf van een bedrijfswagen is niet zomaar een beslissing. De Burgh biedt totaaloplossingen voor uw bedrijfswagen of wagenpark. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lease en verzekeringen bij De Burgh?

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van de DAF CF en XF Euro 6 Silent Truck? Neem dan direct contact met ons op. Stel al uw vragen, wij vertellen u graag alle details! Neem dan contact op met:

Guido van Stiphout
040 – 29 58 521 of 06 – 53 59 78 511, gvstiphout@deburgh.com
Antoine van Dijk
040 –29 58 522 of 06 –53 59 78 53, avdijk@deburgh.com

Voor onze laatste acties, voorraad en de actuele modellen van DAF kunt u ook onze voorraad bekijken.


< Terug