Track & Trace N-DURE

De Burgh ndureee
Maak optimaal gebruik van uw vloot!

Plan efficiënt onderhoud in. Verklein de kans op diefstal met de N-DURE track en trace oplossing. Eigen vloot aanmaken, update rates configureren… Het is allemaal mogelijk!

Enkele voordelen:

  • Actueel inzicht waar uw trailer zich bevindt en welke route is afgelegd
  • Plan eenvoudig uw onderhoud door inzicht in de gereden kilometers
  • Losgekoppeld werkt unit vier maanden live door krachtige batterijpack
  • Overzichtelijk online dashboard, maak eigen vloten en klanten aan
  • Uit te breiden met diverse aanvullende functionaliteiten

Zo werkt het

De robuuste track en trace unit is standaard geconfigureerd. Indien de trailer in beweging is stuurt N-DURE elke 5 minuten een bericht. Zo heeft u nauwkeurig inzicht waar uw materiaal zich bevindt en welke route afgelegd wordt. De gereden kilometers worden geregistreerd, zodat u goed onderhoud kan plannen. Zodra het materiaal stil staat gaat N-DURE om de 2 uur ‘pollen’. In combinatie met een krachtige batterij pack biedt het ‘pollen’ u een gegarandeerde connectie van enige maanden of méér. Met behulp van het online dashboard op uw computer, beheert uw eenvoudig de units en kunt u een indeling maken op klant, soort werkzaamheden of andere wensen die u heeft.

De flexibele unit kan uitgebreid worden met extra features, zoals bijvoorbeeld een bericht versturen bij open/dicht gaan van deuren of het aanzetten van een camera bij een bepaalde trigger.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Hans de Kort. Bel 06 53 59 78 44 of mail naar HdKort@deburgh.com.


< Terug