UITLIJNEN: BESPAAR DUIZENDEN EURO’S! 29 februari 2016

uitlijnen Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Cruciaal voor uw verkeersveiligheid, want een afwijking van een paar millimeter heeft hetzelfde effect als banden die dwars over het wegdek worden gesleept over een afstand van 100 kilometer. Laat nu uw voertuig controleren door onze specialisten!

De voordelen van het uitlijnen van uw voertuig:

  • U bespaart aanzienlijk op brandstofverbruik
  • U vermindert de bandenslijtage
  • U bespaart op onderhoudskosten
  • U stimuleert rijcomfort en de verkeersveiligheid
  • U verlaagt de kans op pech- en ongevallen, bijvoorbeeld als gevolg van een klapband
  • U levert een bijdrage aan een beter milieu

Concrete besparing op papier

De Burgh heeft een speciaal rekenprogramma ontwikkeld om de verwachte besparing te berekenen na het uitlijnen van een voertuig. Op jaarbasis kan uw netto besparing oplopen tot € 1.200,-**! Wij adviseren u om elk voertuig één keer per jaar op professionele wijze te laten uitlijnen door De Burgh.

Laat nu uw voertuig uitlijnen vanaf € 49,-. En ontvang een officieel rapport!*

De Burgh

Bent u benieuwd wat het uitlijnen van uw wagenpark u concreet oplevert en wilt u de besparing door De Burgh laten berekenen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met de werkplaatsreceptie van De Burgh Eindhoven via +31(0)40 – 295 85 65 of mail naar werkplaatsreceptie@deburgh.com.

* Deze prijs is het starttarief voor het meten, de benodigde tijd van het meten wordt in rekening gebracht. De prijs is exclusief afstellen en btw. Daarvoor ontvangt u een aparte offerte. Wijzingen voorbehouden.
** TruckCam Systeem