Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Een Brabants samenwerkingsverband: VDL Groep, A. Jansen B.V. en De Burgh 12 december 2016

Kracht door samenwerking is de lijfspreuk van VDL Groep, deze uitdrukking komt goed tot zijn recht in de samenwerking tussen VDL Groep, A. Jansen B.V. en De Burgh.

Recentelijk verzorgde A. Jansen B.V voor het nieuwe pand van VDL Fibertech Industries in Hapert het grondwerk, de bestrating en het beton voor de bouw. Tijdens deze samenwerking leverde VDL Containersystemen op haar beurt haakarmsystemen voor de twee nieuwe DAF vrachtwagens van A. Jansen B.V. Deze DAF vrachtwagens maken deel uit van een totaalorder van vijftien vrachtwagens geleverd door De Burgh in Eindhoven. VDL Groep en A. Jansen B.V. hebben beide al een zeer lange en goede samenwerking met DAF en DAF dealer De Burgh in Eindhoven.

Drie Brabantse bedrijven die hun krachten bundelen om elkaar van de beste en nieuwste producten te voorzien.

 

foto-1-persbericht-vdl-a-jansen-bv-en-de-burgh

Van links naar rechts. Frans van Dommelen – VDL Containersystemen, Pieter van der Leegte – VDL Groep, Marco Lennards – De Burgh en Toon Jansen – A. Jansen B.V..
foto-2-persbericht-vdl-a-jansen-bv-en-de-burgh

Eén van de twee DAF CF 440 8×4 met VDL Haakarmsysteem.

A. Jansen B.V.: Een goed begin: het hele werk
A. Jansen B.V. is de verbindende naam achter een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten in diverse Europese landen. Ze levert nauw aan elkaar verwante producten en diensten op het gebied van beton, infra, recycling, transport en verhuur. Hierdoor kan A. Jansen B.V. haar klanten optimaal bedienen. Met het voordeel van één aanspreekpunt. Een goed begin, het hele werk. Dat is de filosofie die de bedrijfsonderdelen van A. Jansen B.V. met elkaar verbindt.

VDL: een Brabants bedrijf van formaat
VDL Containersystemen is onderdeel van VDL Groep. VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. In totaal maken 89 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen en met meer dan 13.000 medewerkers deel uit van dit familiebedrijf. VDL Containersystemen ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan hydraulische containerhandling systemen (haakarm-, portaalarm, kabel- en kettingsystemen), containeraanhangers en containers voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen. Voor de overslag van ISO containers worden spreaders en Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) gemaakt.

De Burgh: meer dan 50 jaar DAF Dealer
De Burgh is onderdeel van de LenGo Automotive Groep. Met ruim 1.200 medewerkers is de LenGo Automotive Group actief in Nederland, België, Polen en Rusland. In alle landen richten zij zich op de totale dienstverlening voor de bedrijfswagenbranche met het merk DAF als voornaamste vertegenwoordiging. Naast DAF worden de merken GINAF, FIAT Professional, IVECO, Kögel en LAG vertegenwoordigd. De Burgh is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Eindhoven dankzij de kennis, ervaring en persoonlijke service. Het bedrijf heeft de ruimste openingstijden in de regio; maandag t/m vrijdag van 07.30 uur tot 22.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Sinds 2001 maakt Van Hooft bedrijfswagens met vestigingen in Den Bosch, Veghel en Boxtel ook deel uit van LenGo.