De Burgh en Van Hooft zijn verkoop- en servicedealer van Bär Cargolift 16 januari 2017

Bär cargoliftVanaf december 2016 zijn De Burgh en Van Hooft verkoop- en servicedealer van Bär Cargolift laadkleppen. Bär Cargolift is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten op het gebied van laadklepsystemen. Bär Cargolift wil altijd blijven vernieuwen om zo de transport en logistiek industrie te ondersteunen.

De laadkleppen van Bär Cargolift zijn licht in gewicht, scherp geprijsd en zijn standaard uitgerust met diverse beveiligingssystemen.
Een van de beveiligingssystemen is een sluitbeveiliging op de laadlift inclusief een storingslamp in de cabine.

De kwaliteit van de laadkleppen van Bär Cargolift behoren tot de beste van de sector. Dit komt onder anderen doordat Bär Cargolift streeft naar kwaliteit met lage kosten. Total Cost of ownership zijn van Bär de laagste van allemaal!

Met het dealership van Bär Cargolift ontstaat een goede aanvulling op het bestaande service netwerk. Met een Full Service contract ( CargoRate ) kunt u voor een vast bedrag per maand gebruik maken van onze services zoals pech onderweg, LPK keuring en onderhoud.

Vanuit onze moderne werkplaatsen met ruime openingstijden kunnen wij u een optimale service bieden. Tevens bieden wij u ook een volledige garantie van twee jaar op deze laadsystemen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor aanschaf of onderhoud van de laadklep? Bel ons op 040 -2 95 85 75 of kom langs.

2

RetFalt Cargoliften type BC 2500 R4C met Lastmoment van 25 kNm. Dit is een zeer krachtig systeem.

 

321321

RetFalt Cargoliften type BC 2500 R4C met Lastmoment van 25 kNm. Erg geschikt voor winkeldistributie.

 

1

RetFalt Cargoliften type BC 2500 R4C met Lastmoment van 25 kNm