Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

LENGO AUTOMOTIVE GROUP DAF DEALER VAN HET JAAR 2017 25 januari 2017

Een bovengemiddeld hoog marktaandeel met DAF in het eigen rayon, innovatief en creatief aan de weg timmeren en oog voor de toekomst. Een greep uit de kwalificaties die ertoe hebben geleid dat LenGo Automotive Group is uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2017. Een internationaal in de bedrijfswagenbranche opererende organisatie met in Nederland twee actieve en succesvolle DAF dealerbedrijven: De Burgh in Eindhoven, Acht en Son en Van Hooft Bedrijfswagens in Den Bosch, Veghel en Boxtel.

‘Vanzelfsprekend zijn we blij verrast maar ook trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2017’, stelt Marco Lennards, directeur van LenGo Automotive Group. ‘In 2014 mochten we als organisatie deze prijs ook in ontvangst nemen. We zien dit als een hernieuwde bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze zes Nederlandse vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk scoren. Deze titel is de kers op de taart en is een extra motivatie om hiermee verder te gaan in de toekomst. Al jaren scoren we in onze markt van Zuidoost Brabant goed en laten we zien dat we op een constant niveau presteren.’

Foto Dealer van het jaar 2017 groepsfoto verkleind 1

Brede en strategisch goed doordachte aanpak

Kenmerkend voor De Burgh en Van Hooft Bedrijfswagens is de brede en strategisch goed doordachte aanpak van sales en after sales. Jan van Keulen, Managing Director DAF Nederland: ‘Met sales is een heel mooi jaar neergezet met een marktaandeel waar zij en wij trots op mogen zijn. Ook zijn interessante, nieuwe klanten aangetrokken die al jaren op het verlanglijstje stonden. Innovatief en creatief wordt meegedacht, wat heeft geresulteerd in samenwerking met Emoss (producent elektrische trucks), VDL en het 4×4 project van de brandweer Eindhoven.’

Ook de organisatie is bij De Burgh en Van Hooft Bedrijfswagens goed voor elkaar, waarbij de schaalgrootte van LenGo Automotive Group (met in totaal meer dan 1.200 medewerkers) zonder meer tot voordeel strekt. Van Keulen: ‘Een goede club mensen op zowel commercieel als technisch vlak. Nieuw technisch personeel wordt actief geworven, zelfs met gebruikmaking van lokale televisie. De website is compleet vernieuwd en achter de schermen is flink geïnvesteerd in it-systemen. Daarnaast leggen de inspanningen voor publiciteit en activiteiten gewicht in de schaal. Ik noem de aanwezigheid op de Dag van Logistiek Eindhoven, bij Transport Compleet in Gorinchem en bij het Mega Trucks Festival in Den Bosch. En dan is er de sociale betrokkenheid wat blijkt uit de ondersteuning van de voedselbank Eindhoven. Kortom. De titel Dealer van het Jaar 2017 is meer dan verdiend.’

69484_DAF_e-mail-Banner_600x125px