Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Vacature leerling – monteur oud 21 maart 2017

Werken bij de DAF Dealer van het jaar?

DB-Narrowcasting_leerling

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor onze klanten, die altijd centraal staan in het denken en handelen van ons bedrijf. Werken bij De Burgh betekent werken bij een professioneel bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en korte lijnen.

De Burgh biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien geven wij jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn ook een van de initiatiefnemers van de Truck Academy, de opleiding voor bedrijfswagentechnicus. Al vele decennia zijn wij actief als opleidingsbedrijf, wat meerdere malen resulteerde in de landelijke titel “Leerbedrijf van het jaar”. Als opleidingsbedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan de opleiding van jonge mensen, maar doen we er ook alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden. Meer weten over ons bedrijf?

We hebben nu een vacature voor Vacature Leerlingmonteur Interesse of ken je een geschikte kandidaat? Check de vacature. .

Wil je meteen een indruk over de Truck Academy of over werken bij ons bedrijf? Samen met de BOVAG en Truck Academy hebben we bij ons vestiging in Eindhoven het programma Studiecheck opgenomen.