Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Top Technician 2017 – FIAT Professional: Theo Peperkamp is finalist 16 november 2017

Unetversity van de Fiat groep organiseert ieder jaar de ‘Top Technician’ competitie. De beste autotechnici van Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo en Jeep worden in deze competitie geselecteerd. Onze Theo Peperkamp van De Burgh Acht is wederom door naar de finale! Theo is nu een van de beste 9 Fiat Professional Technici van Nederland. De finale was op 8 december 2017: De uitslag is bekend: Theo is 7de geworden.

De Burgh feliciteert Theo van harte en wenst hem succes in de finale!

Ook Paul van der Geld van De Burgh Acht deed mee aan deze competitie en heeft het gehaald tot de tweede ronde. Ook een mooie prestatie!

Competitie
De competitie bestaat uit het toetsen van theoretische en praktische kennis van de deelnemers. De tweede ronde bestaat uit een aantal meerkeuzevragen, open vragen en enkele praktijkonderdelen.

De finale vindt binnenkort plaats, datum en locatie worden nog bekend gemaakt.

De Burgh: leerbedrijf
De Burgh is een erkend (BOVAG-gecertificeerd) leerbedrijf: onze leermeesters helpen mbo’ers graag op weg tijdens hun stage. Daarnaast zijn we één van de initiatiefnemers van de Truck Academy. Wij zijn al vele decennia actief als opleidingsbedrijf, wat meerdere malen resulteerde in de landelijke titel “Leerbedrijf van het jaar” in de mobiliteitsbranche.

Als opleidingsbedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan de opleiding van jonge mensen, maar doen we er ook alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden. De competitie Top Technician 2017 is daar een goed voorbeeld van.