Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Theo Nouwens met pensioen na 48 jaar werken bij De Burgh 21 december 2017

Vandaag op 21 december 2017 is de laatste werkdag van Theo Nouwens. Theo heeft maar liefst 48 jaar bij De Burgh gewerkt, dat komt neer op 17640 dagen! En nooit een dag met tegenzin gewerkt.

Uiteraard is er al afscheid genomen door zijn collega’s van de werkplaats en komt er nog een receptie, maar vandaag werd Theo extra in het zonnetje gezet.
Theo werd opgehaald door drie van zijn collega’s in een speciale DAF Torpedo uit 1965. Er was ontvangst door het personeel van onze vestiging in Eindhoven met bijbehorende felicitatie, bloemen en de bekende worstenbroodjes.Theo mocht nog een keer een APK keuring uitvoeren.

 

 

 

 

 

Vanaf 1969 is Theo werkzaam bij De Burgh

Op 18 augustus 1969 was Theo zijn eerste werkdag. Theo is begonnen vanuit de DAF fabriek, destijds als leerling. Na 3 jaar mocht hij beginnen bij De Burgh werkplaats, toen nog een garage voor personenwagens en vrachtwagens. Aan alle types DAF heeft Theo reparatie en onderhoud uitgevoerd, waarvan de laatste 10 jaar als keurmeester.

Theo heeft alles meegemaakt binnen ons bedrijf; de verhuizing naar de Hurk in 1976, het voortzetten van het bedrijf door familie Lennards en Govers in 1985 en de uitbreiding van het bedrijf in Nederland, België, Polen en Rusland. Hij heeft dus ook veel collega’s zie komen en gaan en ongetwijfeld gaat iedereen Theo missen.

Na een carrière van 48 jaar bij De Burgh is het tijd voor Theo om te genieten van zijn pensioen. Tijd om te genieten van de vakantie, er staat nog een mooie reis naar Uganda op het programma en vele andere dingen.

Theo geniet van jouw pensioen en bedankt voor de afgelopen 48 jaar!

Namens jouw collega’s en Directie.