Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Willem van Deursen met pensioen na 48 jaar werken bij De Burgh 15 januari 2018

Vrijdag 12 januari was een speciale dag voor Willem van Deursen. Na meer dan 48 jaar werken bij De Burgh gaat hij van zijn pensioen genieten!

Uiteraard werd onze bescheiden Willem op gepaste wijze extra in het zonnetje gezet. Onder het genot van een heerlijke taart konden zijn collega’s vrijdag afscheid nemen van Willem. Met zijn directe collega’s staat nog een leuk afscheidsetentje gepland.

 

Willem is na zijn metaalopleiding aan de LTS begonnen bij de DAF. De DAF was ook toen al een belangrijke werkgever in de regio Eindhoven. Vanaf 1969 tot 1973 heeft Willem in de productie gewerkt. Vanaf 1973 werkte hij op verschillende afdelingen; zoals de motoren afdeling en de inloophal waar de motoren getest werden. Uiteindelijk kon Willem deze motoren blindelings in elkaar zetten.

In 1977 ging Willem op zoek naar een nieuwe uitdaging. Er was een vacature voor Onderhoudsmonteur bij De Burgh; toen al gevestigd op industrieterrein de Hurk. Het waren andere tijden; een onderhoudsbeurt uitvoeren was zeer intensief werk. In 1978 werd er gestart met Leermeesters binnen De Burgh, het prille begin van de nationale Truck Academy. Willem begon met een jong gezin vol enthousiasme aan de opleiding en haalde diploma’s voor eerste monteur motorvoertuigen, dieselvoertuigen, onderstel en elektro.

Aan alle types DAF heeft Willem de afgelopen jaren reparatie en onderhoud uitgevoerd. Ook heeft Willem geruime tijd aan defensievoertuigen gewerkt en revisiewerkzaamheden uitgevoerd. De laatste 6 jaar was Willem werkzaam als facilitair medewerker; voor alle vragen kon je bij hem terecht.

Na een carrière van 48 jaar bij De Burgh is het tijd voor Willem om te genieten van zijn pensioen. Tijd om te genieten van zijn meidengezin. Willem en zijn vrouw hebben 2 dochters en 4 kleindochters.

Willem geniet van jouw pensioen en bedankt voor de afgelopen 48 jaar!

Namens jouw collega’s en Directie.