Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Meet & Greet Summa Automotive 1 maart 2018

Afgelopen dinsdag was de Meet & Greet op de Opleiding Summa Automotive op de Automotive Campus in Helmond.

Op de open dagen begin dit jaar hadden toekomstige studenten de mogelijkheid zich in te schrijven voor de Meet & Greet met bedrijven. Een mooie kans om elkaar te leren kennen en meer te weten te komen over de opleiding en jouw toekomstige bedrijf.

Wij als De Burgh stonden er natuurlijk ook met 2 van onze leermeesters Jan – Willem van Brakel, Frank van de Ven en onze After Sales Manager Hans de Kort.  

Naast de Meet & Greet was er ook een prijsuitreiking; winnaars mochten een miniatuur van hun favoriete merk uitkiezen.

Heb je de Meet & Greet gemist? Je mag altijd bij ons langs komen om een kijkje te nemen! Bel 040 295 85 75 en vraag naar Hans de Kort.

Wil je ook werken en leren bij de DAF Service Dealer van het jaar?

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor onze klanten, die altijd centraal staan in het denken en handelen van ons bedrijf. Werken bij De Burgh betekent werken bij een professioneel bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en korte lijnen.

De Burgh biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien geven wij jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn ook een van de initiatiefnemers van de Truck Academy, de opleiding voor bedrijfswagentechnicus. Al vele decennia zijn wij actief als opleidingsbedrijf, wat meerdere malen resulteerde in de landelijke titel “Leerbedrijf van het jaar”. Als opleidingsbedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan de opleiding van jonge mensen, maar doen we er ook alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden. Meer weten over ons bedrijf?

We hebben nu een vacature voor Leerlingmonteur. Interesse of ken je een geschikte kandidaat? Check de vacature.

Wil je meteen een indruk over de Truck Academy of over werken bij ons bedrijf? Samen met de BOVAG en Truck Academy hebben we bij ons vestiging in Eindhoven het programma Studiecheck opgenomen.