Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Vacature leerling–monteur 28 augustus 2018

Werken bij de Service DAF Dealer van het jaar?

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in voor onze klanten, die altijd centraal staan in het denken en handelen van ons bedrijf. Werken bij De Burgh betekent werken bij een professioneel bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en korte lijnen. De Burgh biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien geven wij jou graag de kans om mee te groeien in een moderne en prettige werkomgeving waar kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn ook een van de initiatiefnemers van de Truck Academy, de opleiding voor bedrijfswagentechnicus. Al vele decennia zijn wij actief als opleidingsbedrijf, wat meerdere malen resulteerde in de landelijke titel “Leerbedrijf van het jaar”. Als opleidingsbedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan de opleiding van jonge mensen, maar doen we er ook alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden. Meer weten over ons?

Vacature Leerlingmonteur

Wil je meteen een indruk over de Truck Academy of over werken bij ons bedrijf? Samen met de BOVAG en Truck Academy hebben we bij ons vestiging in Eindhoven het programma Studiecheck opgenomen.

We hebben een vacature openstaan voor Leerlingmonteur. Als je bij ons komt leren en werken wordt je geplaatst in onze eigen Truck Academy opleiding, waarbij je de juiste praktijkbegeleiding krijgt. De opleidingskosten worden betaald, waaronder ook jouw vrachtwagenrijbewijs. Ook mag je extra cursussen volgen via DAF, WABCO, VDO en alle andere noodzakelijke cursussen. Naast een leuke werksfeer zijn er ook leuke teamuitjes en attenties gedurende het jaar.

Heb je interesse in deze vacature of ken je een geschikte kandidaat? Check de vacature of reageer via dit formulier en stuur een mailtje.

Werkbezoek of rondleiding?

Wil je liever een keer langs komen of met school een werkbezoek inplannen? Dat kan ook! De leerlingen van het Sondervick College en de Bossche Vakschool gingen je al voor.
Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Hans de Kort, After Sales Manger, op 06-53597844.