Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Stage bij De Burgh 30 oktober 2018

In Augustus was Tomas Elst met Het Sondervick College op werkbezoek bij De Burgh Eindhoven. Naar aanleiding van dit werkbezoek heeft hij ervoor gekozen om zijn snuffelstage bij De Burgh Eindhoven te doen. Hij zit dus op Het Sondervick College in Veldhoven waar hij de richting mobiliteit en transport heeft gekozen. Een onderdeel van deze richting is het doen van meerdere snuffelstages van twee tot drie weken. Na zijn vorige stage in een auto bedrijf koos hij voor onze werkplaats in Eindhoven.

“Hier leer ik veel meer dan op school en mijn vorige stage. Ook geven de monteurs en stagebegeleider mij meer uitleg en laten ze mij ook zelf dingen doen op de werkplaats. Door zelf veel te doen leer ik de binnenkant van een vrachtwagen beter kennen”, geeft Tomas aan. Tomas heeft de afgelopen twee weken meegelopen met meerdere monteurs waaronder Iwan, Jan-Willen en Erik.

Na twee weken stage bij De Burgh weet Tomas het zeker: Hij wil iets met auto’s en trucks doen in de functie  van monteur. Hiervoor wil Tomas na zijn middelbare school een BBL opleiding gaan doen waarbij hij één keer per week naar de Truck Academy gaat en vier dagen op de werkplaats werkt. Hij zou graag terugkomen om meer te leren over het monteurs vak en raadt deze (snuffel)stage ook aan voor iedere mobiliteit en transport leerling. Mocht je nog een (snuffel)stage zoeken? Hier vindt je meer informatie over een werkbezoek, stage of de leerling-monteur vacature.