Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Schoolbezoek Bossche Vakschool 13 november 2018

Afgelopen week ging onze monteur Danny van Aalst (vestiging Van Hooft Den Bosch) langs bij de Bossche Vakschool. Samen met leraar Antoon verzorgde hij een schoolbezoek om de motorvoertuigentechniek opleiding aan de Truck Academy te promoten.

De dag startte met een algemene presentatie over het bedrijf en het werken als monteur op de werkplaats. Daarna mochten de leerlingen de vrachtwagen in om te toeteren en de cabine te kantelen. De leraar vertelde nog meer over de opleiding aan de Truck Academy en de richtingen van bedrijfs- en personenwagens. Na alle informatie en een rondleiding door de vrachtwagen hebben de leerlingen nog al hun vragen kunnen stellen aan Danny en Antoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het resultaat: 31 leerlingen die alles over trucks, de opleiding en het bedrijf hebben geleerd. Uiteindelijk waren 5 à 6 leerlingen geïnteresseerd in de opleiding en het werk. Wij zien alle leerlingen graag terug in januari waarbij een bezoek aan Van Hooft in Den Bosch en de DAF fabriek in Eindhoven gepland staat. Iedereen die geïnteresseerd is, is altijd welkom voor een meeloop dag of stage in de werkplaats.