Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

VACATURES 25 maart 2019

We hechten veel waarde aan medewerkers die plezier beleven aan het werk op de werkplaats en geven ze daarom veel verantwoordelijkheid. Ben jij die medewerker die actief meedenkt, niet bang is om initiatief te nemen en de mogelijkheid wilt om zich te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Burgh is als allround bedrijfswagendealer van de merken DAF, IVECO en Fiat Professional in Brabant. De prijs-kwaliteitsverhouding, service en het totaalpakket op het gebied van aftersales is waar de focus ligt. Ben jij onze nieuwe medewerker die de klanten weer voorziet van een 100% werkend voertuig?

Werken bij De Burgh betekent werken bij een professioneel bedrijf met een open, informele bedrijfscultuur en korte lijnen. Wil je meer weten over ons bedrijf, lees hier dan meer.

We zijn als allround bedrijfswagendealer van de merken DAF, IVECO en FIAT al decennia lang een begrip in regio Eindhoven. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service, maar ook om ons totaalpakket op het gebied van After Sales. Als bekroning op de kwaliteit van onze Nederlandse bedrijven en onze mensen zijn we in 2014 en 2017 benoemd tot DAF Dealer van het Jaar 2017, DAF Service Dealer van het jaar 2018 en in 2019 DAF International Dealer of the Year!

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures:

Wil je meteen een indruk over de Truck Academy of over werken bij ons bedrijf? Samen met de BOVAG en Truck Academy hebben we bij ons vestiging in Eindhoven het programma Studiec

heck opgenomen.

Of stuur een open sollicitatie naar vacatures@deburgh.com.

Leren
De Burgh is een erkend (BOVAG-gecertificeerd) leerbedrijf: onze leermeesters helpen mbo’ers graag op weg tijdens hun stage. Mede daarom werd De Burgh al vaker verkozen tot Leerbedrijf van het jaar in de mobiliteitsbranche. In 2005 werden we zelfs uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van alle branches. Beide prijzen zijn een initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om het belang van leren in de praktijk te onderstrepen.

Truck Academy

Truck Academy is een samenwerkingsverband tussen RTO Oost Brabant, Summa College Eindhoven, BOVAG Truckdealers en Innovam. Het convenant maakt onderdeel uit van het GO4Trucks-programma en bevordert de samenwerking tussen het regionale bedrijfsleven, de truckdealers en het Summa College.

Een van de initiatiefnemers van de Truck Academy is De Burgh. Wij zijn al vele decennia actief als opleidingsbedrijf, wat meerdere malen resulteerde in de landelijke titel “Leerbedrijf van het jaar”. Als opleidingsbedrijf hechten we niet alleen veel waarde aan de opleiding van jonge mensen, maar doen we er ook alles aan om ons huidige personeel vakbekwaam te houden.

In 2006 ging De Burgh een samenwerkingsovereenkomst aan met Fontys Hogescholen op het gebied van kennisuitwisseling. Die overeenkomst houdt in dat we stageplaatsen aanbieden en kennisvraagstukken omzetten in gerichte cursussen. Sinds 2007 is de Truck Academy een feit in Zuidoost-Brabant, waar onze leerling-monteurs opgeleid worden en werkervaring opdoen. Met een eigen opleidingscoördinator zorgen wij voor de juiste begeleiding en opleiding van onze jeugdige monteurs.

Meer informatie over ons bedrijf? Lees dan hier verder.