Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

TRP Veiligheidssystemen 3 juni 2019

Veilig op weg! Zowel voor chauffeur als medeweggebruikers. En natuurlijk ook ter voorkoming van schades! Verkrijgbaar op zowel Bakwagen als Truck/Trailer combinatie. Wilt u meer informatie over de actie?

Brigade Electronics is marktleider op het gebied van veiligheidsvoorzieningen, met oplossingen voor alle soortenvoertuigen en rijdende machines. Het uitgebreide assortiment veiligheidssystemen van Brigade helpt ongelukken te voorkomen, ondersteunt de bestuurder en beschermt de medewerker, voetganger en fietser. Brigade Electronics is marktleider op het gebied van veiligheidsvoorzieningen, met oplossingen voor alle soorten voertuigen en rijdende machines. Het uitgebreide assortiment veiligheidssystemen van Brigade helpt ongelukken te voorkomen, ondersteunt de bestuurder en beschermt de medewerker, voetganger en fietser.

Voor meer informatie en prijzen kunt u de leaflet bekijken.

Kijk ook op onze TRP Catalogus via https://trp.eu/nl

Wilt u meer informatie over de actie? Kom naar een van onze vestigingen bij u in de buurt. Liever telefonisch contact? Bel 040 295 85 75 en vraag naar onze werkplaatsreceptie.

De actie is geldig zolang de voorraad strekt of tot 1 juli 2019. Prijs is exclusief btw, inclusief montagekosten. Het getoonde beeldmateriaal kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en (type)fouten voorbehouden.