Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Wegwerkzaamheden rondom De Burgh Acht 7 juli 2019

Update:

In de avond/nacht van 10 op 11 en 11 op 12 juli 2019 sluit de gemeente van 21.00 uur tot 05.00 uur de bestaande toerit N2 vanuit de Anthony Fokkerweg richting Maastricht / Venlo en afrit 29 vanuit ’s-Hertogenbosch / Tilburg richting de Anthony Fokkerweg af. Dit in verband met werkzaamheden aan de toe-afrit. Verkeer richting Maastricht / Venlo en richting Flight Forum / Eindhoven Airport / GDC wordt omgeleid.

Op maandag 25 februari 2019 start de gemeente met de werkzaamheden op de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Het gaat om de Anthony Fokkerweg vanaf Flight Forum tot de A2/N2 inclusief toe- en afritten van de N2. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden 31 december 2020 klaar.

Het doel is om de doorstroming en bereikbaarheid te verbeteren. Door de toegenomen verkeersdrukte is de bereikbaarheid van de Anthony Fokkerweg en omgeving onder druk te komen staan. Om de doorstroming en de bereikbaarheid van het hele gebied te verbeteren, worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd:

  • Aanleg van een nieuwe toerit richting het zuiden vanaf de Anthony Fokkerweg naar de N2 (ter hoogte van Novotel)
  • Verbreden van de Anthony Fokkerweg inclusief bestaande toe- en afritten van de N2 (afslag 29)
  • Verbreden van de bestaande brug over het Beatrixkanaal (noordzijde)
  • Verleggen fietspad aan de kant van Novotel vanaf het Beatrixkanaal tot de N2
  • Het aanleggen van een nieuwe fietsbrug over de A2/N2 inclusief toeleidende fietspaden
  • Het aanleggen van een fietstunnel aan de westzijde van het Beatrixkanaal
Locatie Brainpark Eindhoven
Locatie Brainpark Eindhoven

Meer informatie over de wegwerkzaamheden en de live locaties kunt u vinden op deze website. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Volleberg, uitvoeringscoördinator van de gemeente. tel: 06 22 48 59 03 of f.volleberg@eindhoven.nl