Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Vacature Assistent Controller (40 uur) 8 juli 2019

Wil jij onze financiële afdeling voor alle 8 bedrijven naar een hoger niveau tillen? Vind jij het leuk om de administratie up to date te houden en processen, systemen kritisch te bekijken en te optimaliseren? 

De baan als Assistent Controller
We hebben een interessante uitdaging voor je!

  • Word jij de operationele coördinator op onze financiële afdeling die onze boekhouding up to date houd?
  • We voeren de administratie voor 8 bedrijven en hebben behoefte aan een betere overview en eenduidigheid.

Jij mag hierin het voortouw nemen en ervoor zorgen dat onze financiële administratie wordt gevoerd, zodat de management rapportages tijdig en juist hun weg in de organisatie vinden. Daarnaast is verwachten we een kritische blik op onze werkwijzen en procedures om de administratie naar een hoger niveau te tillen. Thema’s waar je mee te maken zijn: kas, bank, inkoopfactuurverwerking, maand- jaar afsluitingen, kostenoverzicht, verzekeringen, btw, grootboekcontroles, risico’s, procedures en processen. Je mag voor al onze bedrijven een eenduidig overview maken en wordt het verlengstuk van onze Finance Manager Peter. Je andere 5 collega’s verzorgen het debiteurenbeheer, de salarisadministratie en de algemene financiële administratie.

Aangeboden
Hopelijk is de kans bij ons bedrijf al duidelijk geworden in de vacature. Praktisch: De cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf is van toepassing en daardoor heb je o.a. recht op 24 vrije dagen + 13 adv.  Je krijgt een jaarcontract en vervolgens (bij goed functioneren uiteraard) een vast contract.

De ideale Assistent Controller
Je hebt een MBO diploma op financieel gebied aangevuld met enkele jaren werkervaring op een boekhouding. Het gaat ons met name om jou als persoon. Je vindt het een uitdaging om onze financiële afdeling up to date te houden, je houdt ervan om verbeteringen te realiseren en de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Om dit voor elkaar te kunnen krijgen ben je communicatief- en sociaal vaardig. Verder ben je analytisch en conceptueel sterk ontwikkeld.

De Burgh Eindhoven B.V. & LenGo Nederland groep
Met zelfstandige ondernemingen in 3 landen richten we ons op de totale dienstverlening in de bedrijfswagenbranche. In totaal werken 1.700 mensen voor LenGo, waarvan 240 in Nederland. Meer informatie: https://lengoautomotivegroup.com/

De Burgh, onderdeel van de LenGo Group, is een dealer (verkoop en onderhoud) van bedrijfs- en bestelwagens in de regio Eindhoven. Meer weten over ons?

Solliciteren?
Stuur je cv (motivatie is niet verplicht) naar Matthijs van der Pol van MVP Solutions. Hij verzorgt namens ons de eerste cv-selectie. Je komt daarna bij De Burgh Eindhoven B.V. op gesprek. Vragen? Bel / App / Sms Matthijs. Mailen: vacature@MVPsolutions.nl of WhatsApp: 06-2417 2790. Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.