Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Fiat Ducato 9 trapsautomaat 3 december 2019

De nieuwe FIAT Ducato 2020 met 9-traps automaatstaat garant voor een comfortabele en plezierige rijbeleving. Dankzij de verbeterde techniek en nieuwe Euro 6D-motoren is hij bovendien zuinig in gebruik. Daarnaast is hij voorzien van de meest innovatieve veiligheidssystemen en laatste connectiviteitsoplossingen. Kortom, alles voor de vakman die vakwerk verwacht.

Meer dan performance

Met de 9-traps automaat schakelt deze auto moeiteloos tussen de 9 versnellingen wat het voertuig nog gebruiksvriendelijker maakt en uw rijcomfort verbetert.

Meer dan technologie

Easy access naar een infotainment systeem dat u met Apple CarPlay of Android Autotm kan koppelen, een 7 inch touchscreen scherm met een ingebouwde satelliet navigatie. De navigatie werkt op basis van TomTom software zodat u altijd up-to-date ben m.b.t. de verkeersinformatie.

Meer dan veiligheid

De FIAT Ducato biedt nieuwe innovative Advanced Driver Assistance Systems (ADAS): Rear Cross Path Detection; Full Brake Control (FBC); Blinde spot assistent; rijbaan vertrekwaarschuwingssysteem; Traffic Signs Recognition (TSR) en meer.

Wilt u meer informatie of een proefrit maken? Neem contact op met: