Remote Diagnostics: profiteer van ons speciale instappakket!

Remote Diagnostics: de applicatie voor transporteurs om op afstand foutdiagnose vast te stellen.

Voorkom eenvoudig onnodige kosten door stilstand of reparaties met de nieuwe applicatie Remote Diagnostics. De Burgh lanceert in samenwerking met Van Hooft en Route42 deze innovatieve applicatie voor de vrachtwagenbranche, waarmee het mogelijk is om op afstand de foutdiagnose van een voertuig vast te stellen en te beoordelen.

Maak extra voordelig kennis met Remote Diagnostics

Ter kennismaking met de innovatieve applicatie biedt De Burgh transportondernemingen nu tijdelijk een aantrekkelijk geprijsd instappakket.bol

De Burgh aanbieding. Profiteer van ons instappakket met de volgende applicaties:

  • Remote diagnostics
  • Brandstofmonitoring
  • Track & Trace

Gratis hardware en installatie t.w.v. € 650,- per truck!  U betaald slechts de abonnementskosten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Erik Reijnders. Bel 06 53 59 78 63 of mail naar e.reijnders@deburgh.com.

Waarom Remote Diagnostics?Visual van het online dashboard van Remote Diagnostics

Regelmatig kan een vrachtwagen zijn weg niet vervolgen, vanwege een storingsmelding in de truck. Op afstand kan de achterliggende oorzaak op dat moment vaak niet worden vastgesteld, met als direct resultaat: stilstand of een reparatie die wellicht niet direct noodzakelijk is.

“Remote Diagnostics is een zeer effectief hulpmiddel om de urgentie van reparaties in te schatten”, zegt Hans de Kort, After Sales Manager van De Burgh Eindhoven. “Met real time diagnostiek op afstand weet de transporteur overal en altijd precies wat de conditie van zijn vrachtwagens is en kan hij ervoor zorgdragen dat de vloot continu in beweging blijft.”

De applicatie Remote Diagnostics maakt het mogelijk om op afstand foutcodes te diagnosticeren en te beoordelen. Via een universeel hard- en software platform worden de foutcodes inzichtelijk gemaakt in een online dashboard. Dankzij aanvullende parameters, zoals motortemperatuur en vermogensafname, krijgt de transportonderneming de juiste context bij de foutcode, waarmee een adequate analyse gemaakt kan worden.

visual scherp remote diagnostics

 

Over Route42

Route42 is een jong en dynamisch bedrijf dat dat slimme oplossingen ontwikkelt met behulp van techniek en ICT, om zo de automotive markt te verduurzamen, veiliger en kostenefficiënter te maken. Door de unieke combinatie van vergaande motorkennis en ICT-expertise biedt Route42 niet alleen interessante inzichten, maar gaat het bedrijf juist verder om actieve oplossingen te realiseren. Route42 biedt één universeel logo Route 42platform waarop de meest uiteenlopende sensoren aangesloten kunnen worden. Vervolgens kan gebruik gemaakt worden van een scala aan apps om alle aspecten van de truck te beheren: van veiligheid tot aan diagnostiek op afstand. De connected truck. Kijk voor meer informatie op de website van Route42.


< Terug naar Acties